Rólunk

Cégünk, az NRCOM Global ZRT., egy 100% -ban magántulajdonban lévő, informatikai, villamostechnikai és biztonságtechnikai cég. Munkákat Európa szerte, és ha szükséges, a Föld bármely pontján is vállalunk eseti megbízásra és rendszeres szerződésekre is.

A lehető legmegfelelőbb és költséghatékony megoldásokat alkalmazzuk a partnerek igényeinek kielégítésére. A megalakulásunk óta közel 10 éve telt el, és cégünk beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Dinamikusan fejlődik az információs technológia, a telekommunikáció, a mélyépítés, a tárolási technológia, a rendszerfejlesztés területén.

Képesek vagyunk partnereinken elvárásainak megfelelni, a kis és nagyobb projektek esetében is. Rendelkezésre állnak a szükséges minőségi tanúsítványaink is. Beszállítóink és más partnereink legmagasabb szinten való részvételének köszönhetően rendelkezünk értékesítési, szakmai és technológiai tapasztalattal, pénzügyi, logisztikai háttérrel.

Partnereinkkel való rugalmas kapcsolat elérése érdekében változatos szolgáltatásokat és gazdag termékválasztékot kínálunk. A különböző profilú cégekhez és a multinacionális vállalatokhoz különböző informatikai technológiai rendszerek szükségesek. Ezt felmérni és úgy megvalósítani, hogy minden igényt kielégítsen, nehéz feladat is tud lenni. Cégünk ezeket nem csak kihívásként, hanem megvalósítandó feladatként kezeli. Az NRCOM Global készen áll az új megoldásokra és a rendszerintegráció iránti növekvő elvárások teljesítésére. A szolgáltatásaink és termékeink, a jelenlegi modern kommunikációs lehetőségekkel kapcsolatosak, és minden partnerünk számára tudjuk őket biztosítani a jelenben és a jövőben egyaránt.

A cég megalapításának filozófiája, hogy a stabilitásra és a folyamatos változásokra építünk. A stabilitás; – az emberek természetes kommunikációja és információja a múltból. A változás, – a technológia és a technikai háttér folyamatos átalakítása, amely az állandó tökéletes minőséget garantálja a partnereink számára. Célunk, hogy partnereinket segítsük céljaik megvalósításában, amihez eszközül, kiváló minőségű, integrált kommunikációs, elektromos, informatikai és infrastrukturális szolgáltatásokat és megoldásokat biztosítunk a számukra.

Ezzel a filozófiával az NRCOM Global teljes körű szolgáltatást nyújt, amibe beletartoznak a LAN-szolgáltatások minden eleme, az Internet és az informatikai integrációk, valamint a távközlési rendszerek tervezése és kivitelezése, a strukturális hálózat építésétől az „intelligens épület” távoli és helyi konfigurálása is.

Nagy súlyt fektetünk a biztonságra és a biztonságos adatkapcsolatokra. Erre a célra fejlesztettük ki saját –egyedi riasztó és biztonsági rendszerünket is, amelyek már több éve megbízhatóan bizonyítanak partnereinknél.

Munkatársaink több nyelven beszélnek, és mindegyikük rendelkezik B,C,E kategóriás jogosítvánnyal, targonca, emelőgép, földmunkagép kezelői jogosítással is.

Jelenleg több országban dolgozunk, és igyekszünk segíteni abban, hogy az üzleti terveket a legjobb módon teljesítsük.

Az NRCom global Zrt eblémája

Teljeskörű informatikai, villamos és biztonságtechnikai szolgáltatások Európa egész területén! Akár 24/7 órás rendszerfelügyelet!

KÖZPONTI TELEFONSZÁMUNK: +36 1 7000 549