Rólunk

Társaságunk, az NRCOM Global Zrt. egy 100%-ban magántulajdonban lévő informatikai, villamostechnikai és biztonságtechnikai cég. Munkákat Európa-szerte, és ha szükséges, a Föld bármely pontján is vállalunk eseti megbízásra és rendszeres szerződésekre is.

A megalakulásunk óta több, mint 10 év telt el, és cégünk beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Dinamikusan fejlődik az információs technológia, a telekommunikáció, a mélyépítés, a tárolási technológia, a rendszerfejlesztés és a hálózatépítés területén egyaránt.

Társaságunk tevékenysége megfelel az ISO 9001:2015, az ISO 14001:2015, és az ISO 45001:2018 szabvány követelményeinek.

Partnereink elvárásainak a kisebb és a nagyobb projektek esetében is meg tudunk felelni, a lehető legmegfelelőbb és költséghatékony megoldásokat alkalmazva igényeik kielégítésére. A partnereinkkel való rugalmas kapcsolat elérése érdekében változatos szolgáltatásokat és gazdag termékválasztékot kínálunk.

A különböző profilú cégekhez és a multinacionális vállalatokhoz különböző informatikai, technológiai rendszerek szükségesek. Ezt felmérni és úgy megvalósítani, hogy minden igényt kielégítsen, bonyolult feladat is tud lenni. Cégünk ezeket nem csak kihívásként, hanem megvalósítandó feladatként kezeli. Az NRCOM Global Zrt. készen áll az új megoldásokra és a rendszerintegráció iránti növekvő elvárások teljesítésére. A szolgáltatásaink és a termékeink, a jelenlegi modern kommunikációs lehetőségekkel kapcsolatosak, és minden partnerünk számára tudjuk őket biztosítani a jelenben és a jövőben egyaránt.

Társaságunk filozófiája, hogy a stabilitásra és a folyamatos változásokra építünk. A stabilitás: – az emberek természetes kommunikációja és információja a múltból. A változás: – a technológia és a technikai háttér folyamatos átalakítása, amely az állandó tökéletes minőséget garantálja partnereink számára. Célunk, hogy partnereinket segítsük terveik megvalósításában, amihez kiváló minőségű, integrált kommunikációs, elektromos, informatikai és infrastrukturális szolgáltatásokat és megoldásokat biztosítunk számukra.

Ezzel az elhivatottsággal az NRCOM Global Zrt. teljes körű szolgáltatást nyújt, amibe beletartozik a LAN-szolgáltatások minden eleme, az internet és az informatikai integrációk, valamint a távközlési rendszerek tervezése és kivitelezése, a strukturális hálózat építése, valamint az „intelligens épület” távoli és helyi konfigurálása egyaránt.

Nagy súlyt fektetünk a biztonságra és a biztonságos adatkapcsolatokra. Erre a célra fejlesztettük ki saját, egyedi riasztó- és biztonsági rendszerünket is, amelyek már több éve megbízhatóan bizonyítanak partnereinknél.

Munkatársaink több nyelven beszélnek, és mindegyikük rendelkezik B, C, vagy E kategóriás jogosítvánnyal, sokuk targonca, emelőgép, földmunkagép kezelői jogosítással is és kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink továbbképzésére

Biztosak vagyunk abban, hogy az Ön céljainak elérésében is segíteni tudunk, szem előtt tartva egyedi igényeit és elvárásait.

 

Az NRCom global Zrt eblémája

Teljeskörű informatikai, villamos és biztonságtechnikai szolgáltatások Európa egész területén! Akár 24/7 órás rendszerfelügyelet!

KÖZPONTI TELEFONSZÁMUNK: +36 1 7000 549